上環開咗間以貓貓為Logo既酒吧,俾佢可愛嘅店舖外貌吸引,原來係飲特色自家研製精釀啤酒我要,另有提供Pizza及多款小食。店舖面積唔算大,但足以容納五六枱客一齊睇波。最重要係新開張期間,每日下午三點至八點,有一個$99二人套餐,包一個12寸Pizza,兩杯飲品,飲品可以揀啤酒、咖啡、汽水等,價錢非常實惠,每人平均$50,食得夠飽之餘,仲可以飲下特色啤酒。佢哋一共有七款口味既啤酒,有桂花、茉莉、山楂、葡萄、水蜜桃等味道,翻查資料發現原來呢個品牌係廣州研發及製造,曾經攞過澳洲國際啤酒大賽嘅獎項。個人認為味道比較容易令女性接受,酒精味唔係好龍,亦都唔係太苦澀,果香味都幾突出,另一樣驚喜係咁實惠嘅價錢,餐廳提供嘅食物質素絕不馬虎,我哋叫咗個辣肉腸芝士Pizza,先至份量非常多,pizza熱辣辣新鮮出爐,會拎起一件都可以拉出長長嘅芝士絲,最正係pizza餅底唔係嗰種實的的,食完覺得會好飽既感覺。中上環嘅打工仔,收工想同同事飲吓嘢,但係又唔想太高消費,絕對可以考慮吓呢一間。