2024-03-11
之前已經食過啖啖燕窩覺得好高質 而家佢地開埋店舖 今日咁岩過個邊就去咗食 店舖裝修都係以粉紅色為主 座位好闊落 仲有個大電視係到播住歌 好似去咗party room咁好chill😆🥢麻辣花膠花膠系列好高質 麻又辣 好惹味 重點係辣得好好味 花膠整得夠哂入味口淋度岩岩好🍗 蒜辣雞翼 雞翼望落都脹卜卜 一食落去有好香濃既蒜蓉汁同辣味 好惹味 雞翼D肉亦都好淋👍🏻🍲 膠原蛋白濃雞湯想試下佢地既燉湯 呢款膠原蛋白濃雞湯夠哂滋潤 非常濃郁 成碗骨膠原真係要時不時補下😍🥭 3.6牛奶芒果凍雪燕呢個係肥肥杯系列 牛奶味非常香滑 眼看都見面頭有一堆絲絲雪燕 仲有粒粒既芒果 非常足料🥛 特濃3.6牛乳鮮奶凍一食落去就食到牛奶味好香濃又好滑 做飯後甜單就岩哂啦😆下次一定會再encore 🥛3.6牛乳燉蛋白好夠滑同好香既牛奶味🥛3.6牛奶紅棗杞子燉呢個我都好推介 呢個非常清甜 有香濃既牛奶味仲有埋紅棗特別岩女仔食 作為甜品真係好正
🥢麻辣花膠
🍗 蒜辣雞翼