之前都有聽聞依間滿滿食堂石燒牛肉幾抵食,咁諗住去試吓,我們去的時候,剛好午餐和下午茶都可以點下午茶可以選擇的款式也不少,而且價格都便宜,所以下午茶時段都有唔少打工仔嚟食天婦羅炸蟹件配(牛肉/雞扒)雜錦丼 $66 推薦指數🗯️:🌟🌟咁我今次就揀咗牛肉;味道方面我覺得牛肉有少少乾身,但調味做得好惹味,配飯一齊食都唔錯,但是天婦羅炸蟹件就非常一般,他們不是用軟殼蟹,而是普通蟹,基本上炸完就冇肉食,全部都係殼,寧願淨係食牛肉飯吉列豬扒豚骨湯拉麵 $40 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟豚骨湯就是平時自己煮到的那種豚骨拉麵,唔難食,但係又唔會好好食,不過塊吉列豬扒又炸得脆,但又唔會好乾,而且都幾大塊,食的時候好滿足,以咁嘅價錢嚟講都幾抵食芝士壽喜燒牛肉漢堡伴薯條 $40 推薦指數🗯️:🌟🌟個包質感有少少似小法包,和平時食的漢堡包不一樣,而且牛肉是雜錦丼那些牛肉,配埋一齊食感覺總係奇奇怪怪,不過薯條的份量不少,作為下午茶都算唔錯整體來講,食物質素以咁樣嘅價錢來說是不錯,但係員工嘅態度真係令我唔想再嚟,點單要叫好幾次先幫你落單,而且仲要係他們很閒在傾談的時候😮‍💨態度又差,真係唔會再嚟

天婦羅炸蟹件配(牛肉/雞扒)雜錦丼 $66
推薦指數🗯️:🌟🌟