之前係大陸飲左間新加坡茶飲ARTEASG既牛油果甘露,即刻對牛油果➕芒果🥑🥭呢個combination好感度大增💓!咁岩有日行街見到荃灣廣場開左間新茶飲有喎,就試試佢有冇ARTEASG 咁好飲🤩推薦指數:🐷🐷🐷🐷半(5分滿分)(原因:好飲的!水果好新鮮,不過價錢偏貴)🥑牛芒甘露 𝐇𝐊𝐃 42同ARTEASG既牛油果甘露味道差不多,牛油果加芒果椰汁西米露💛,芒果味道比牛油果濃,正常甜度都唔會過甜,口感同樣濃厚👍🏻,好飲!(價錢係ARTEASG一倍,不過口痕想飲絕對ok!🉑️)🍇葡萄啵啵 𝐇𝐊𝐃 42超級refreshing😘!夏天飲一流!口感比牛芒甘露輕盈,成杯充滿好香既提子香🍇,裡面仲有脆啵啵增加咬口,同樣甜度適中,一d化學水果感覺都冇🥰!我地一致覺得呢杯更好飲🤭環境:商場裡面既open area,等既時間較耐,好彩有幾張枱凳可以坐低等

推薦指數:🐷🐷🐷🐷半
(5分滿分)
(原因:好飲的!水果好新鮮,不過價錢偏貴)

🥑牛芒甘露 𝐇𝐊𝐃 42

🍇葡萄啵啵 𝐇𝐊𝐃 42