2024-08-01
今晚三五知己book咗個位Mini Friday,仿佛間西式扒房嘅質素有口皆碑,加上佢個氛圍非常 正,我同朋友就決定嚟開個肚慶祝! 🏮💠 田園沙律💠 開始我哋嘅餐之旅就用呢個田園沙律。蔬菜新鮮又清爽,加埋特製醋醬,好 健康又開胃! 😊💠 喇沙帆立貝意粉💠 最考功夫就喺呢個意粉,用上喇沙醬,東南亞風味嘅意粉。帆立貝超 新鮮,意粉又好夠晒咬口,一試即知咁好食! 🍝🍤😋💠 火焰脆燒德國咸豬手💠 不得不說,實在太吸引眼球,啲咸豬手好香,口感豐富,而且好 味! 皮脆肉嫩,超美味,實在要返尋味! 🍖🔥😍如果你哋係尋找一個可以輕鬆聚會,同時享受到美食嘅地方,Mini Friday肯定滿足到你。他 們的食物好有創意,每一樣食材都新鮮,味道又好,完全系值得推介嘅。再加上佢們的服務 也非常周到,将會令你流連香港回味! 🎊