2023-05-06
一向都好鍾意食蛋類食物,而呢間更加係我每次想食egg benedict都會去嘅地方!原來而家仲有lunch同dinner set,價錢更實惠了!餐廳位於希雲街,係銅鑼灣區比較靜嘅小街,可以暫時脫離一下鬧市~ 🥑Avocado Benedict $88 -Egg benedict 中間係治愈嘅流心蛋黃,好濃香配上脆麵包同一層牛油果,味道好match 🍳Sunny Burger $98 -用上超吸引嘅流心太陽蛋,配上厚厚鷄肉同生菜,賣相同味道都幾好🥑Avocado Chicken Salad $88 -份量都幾多,估唔到係超多炸鷄肉,沙律菜爽脆飲品都幾有特色,especially係soda! 🍹Hot Green Apple Tea $38 🍹Blue Curacao & Pink Grapefruit $48 -大大杯藍色飲品夠吸引,配埋淡淡grapefruit香,甜度適中,係唔錯嘅選擇!下次再來食egg benedict!
🥑Avocado Benedict $88
Avocado Benedict
Avocado Benedict
🍳Sunny Burger $98
Sunny Burger
🥑Avocado Chicken Salad $88
Avocado Chicken Salad
-份量都幾多,估唔到係超多炸鷄肉,沙律菜爽脆
飲品都幾有特色,especially係soda!
🍹Hot Green Apple Tea $38
下次再來食egg benedict!