招聘中
4天前
4天前
25天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (屯門時代廣場北翼)
資訊:

2021-03-30 577 瀏覽
堂食熱辣辣新鮮湯米線仲要買得平過要自己嘅加熱鴨血寛粉。**一出即刻去試**好好食!!!認真!!中意食辣嘅朋友,必食,無得輸!!水煮湯鴨血米線加墨丸,有鴨血同豆卜同腐皮,芽菜同蔥都好少,辣度由五小辣起跳,我揀左小辣,感覺比平時再辣啲,但都仲食到,不過建議大家可以叫番平時食開嘅低一兩度。湯底係可以自選,唔一定要水煮湯,但有新野梗係試新野!!本身三哥個湯頭已經係特別濃郁,水煮湯紅卜卜😂😂😂咁多紅油但唔覺得油膩,少少麻同辣,有食到花椒八角味,比麻辣湯底多左一種辛辣感,好刺激,但其實好好食,特別佢跟埋豆卜,豆卜吸滿湯實在係超正,平時我都中意叫豆卜,三哥啲湯底食完真係唔會口乾。鴨血好軟滑,唔會係一夾就散果種,好食過豬紅10倍,而且完全唔腥,鴨血本身已經煮得勁入味!!**下次要叫三小辣****鴨血係唔辣嘅****聽日應該會變小火龍*****不過等左廿五分鐘碗米線先來***
堂食熱辣辣新鮮湯米線仲要買得平過要自己嘅加熱鴨血寛粉。
**一出即刻去試**

**下次要叫三小辣**