2022-07-24
偶爾食吓素,人都健康啲。上次試咗普通午餐,今次就可以一人一個午餐前菜放題set $95,可以試埋其他前菜🤤✨吉列趣脆魚手指新嘗試魚手指,又係一款超像真魚肉,香脆好味,加埋千島醬係最佳配搭👍🏻✨Omni 蟹餅哩個唔講其實唔覺係蟹餅,不過味道係ok都好味嘅。✨新餐肉趣趣條同上次一樣,食落真係幾似真餐肉,配埋煙燻蜜糖芥末醬更開胃。✨薯條新鮮脆卜卜薯條,香脆又好味😋✨新吞拿芝味螺絲粉依舊保持到好質素,香濃芝士味,仲可以拉絲😂 吞拿魚味道濃郁,像真度高。✨香辣星洲叻沙味道都幾正宗,唔太辣,我食開少辣都食到。雞件咬落口感超似👏🏻✨雪麥糍 (芒果、士多啤梨、綠茶)相比平日食嘅雪米糍,雪麥糍嘅外皮有咁煙韌,芒果同綠茶味都ok,士多啤梨味就假咗啲😂🔍整體感覺:每人一個主菜,再任食前菜,仲有甜品加飲品,限時90分鐘,價錢真係幾抵,味道都好,性價比超高😆 餐廳都幾大,所以坐落都幾舒適,職員服務態度好,熱心又快手👍🏻
哩個唔講其實唔覺係蟹餅,不過味道係ok都好味嘅。
同上次一樣,食落真係幾似真餐肉,配埋煙燻蜜糖芥末醬更開胃。
新鮮脆卜卜薯條,香脆又好味😋