2023-04-10 1537 瀏覽
終於去左bookmark已久既親子餐廳😍 環境明亮企理 採色療癒 打卡able開放式玩樂區 熱氣球既吸睛又能滿足小攀登慾望🙊 小障礙區與小滑梯🛝 配合透明空間 方便家長們觀察👀 想要多啲刺激感 都有條實心滑梯 聽說速度頗快😏 店員不時收拾玩具 塵轆清潔🧹玩樂更安心仲有幼幼小韆鞦 小波波池 咕𠱸池 木系煮飯仔 益智板 搖搖馬(其實係羊🐑 同 鯊魚🦈🤣)仲有個小床俾公仔訓😴用餐方面 親子餐廳配套✅ 有BB凳 兒童餐具開放式廚房 唔大油煙 仲有自助蘋果水有兒童餐 睇餐牌估計味道及份量較適合幼幼 所以我地無嗌到 最後揀左幾樣開心share:日式蛋三文治 千層麵 意粉 味道及賣相都較預想好 湯圓鍾意食 大人有咖啡☕️ 小朋友飲奶啦😌臨走仲有得揀個扭氣球🎈 開心開心🥳都係一次開心既體驗 不過回頭可能性唔大1)索價太貴:除非一歲以下 否則大人小朋友都按時+ 按人收費 (收費請參附圖)2)設施較少 而且難度較適合幼幼 3)地點非鐵路週邊 無論從荃灣/ 荃灣西站行去都有點距離 另外 入大廈升降機🛗前有數級樓梯 如帶BB車較吃力洗手間在餐廳外的同層 我地無去 唔肯定情況🤔住附近/ 想打卡/ 幼幼包場派對 🎉
終於去左bookmark已久既親子餐廳😍

環境明亮企理 採色療癒 打卡able