今晚食咩??是但~~求其食!!家姐帶左我去佢返工成日食嘅餐廳,店面雖然不大,但裝修有風格,好大的LED 顯示屏餐廳7月8月都做緊紅酒清酒啤酒free flow,時間由下午3至晚上10點 (限時兩小時),所以平日七點已經八成滿,偷聽到老闆娘話今晚booking full house,想食晚餐可以book位先。✨三文魚凱撒沙律 $88 沙律大大兜,中間用煙三文魚砌成一玫瑰花,打卡一流。✨和風芝麻雞意粉 $88日式芝麻醬煮成西式意粉,好新穎,味道清新,夏天食夠開胃,意粉硬度適中,份量足,夠多汁,不錯的選擇!✨黑松露野菌薄餅 $88 意式pizza夠薄夠脆,啖啖都有黑松露味,黑松露迷必試,用來做送酒小食很可以,大推薦呀!烤牙買加賤雞 $168呢個最好食,有四件雞,我食雞脾,好嫩滑,好夠味。雞脾唔洗點醬都好食,配菜有薯條同一瓣菠蘿,好甜,雞胸連埋菠蘿一齊食,絕配。玫瑰菊花茶一壺 $68大大壺,可加水,一壺夠四個人飲!
今晚食咩??是但~~求其食!!

餐廳7月8月都做緊紅酒清酒啤酒free flow,
時間由下午3至晚上10點 (限時兩小時),

✨三文魚凱撒沙律 $88

沙律大大兜,中間用煙三文魚砌成一玫瑰花,打卡一流。

✨和風芝麻雞意粉 $88

✨黑松露野菌薄餅 $88

烤牙買加賤雞 $168

玫瑰菊花茶一壺 $68

大大壺,可加水,一壺夠四個人飲!