٩(ˊᗜˋ*)و 繼沙田之後,料杯杯進駐旺角啦!💥宜家仲有限時優惠添!作為鮮芋仙嘅姊妹店,配料當然係賣點啦!每杯至少有3️⃣款配料,絕對飽肚架!🧚🏻‍♀️~~~ 𝙍𝙚𝙖𝙙𝙮?𝙇𝙞𝙠𝙚 & 𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 𝙛𝙖𝙞𝙧𝙮!321…𝙇𝙚𝙩’𝙨 𝙜𝙤~~~🧚🏻‍♀️🔸BOBO奶茶 - 走甜、少冰 $38
 彩小芋啵啵|白珍珠|西米口感非常豐富,白珍珠煙韌有嚼勁。🌈彩小芋啵啵軟糯,芋頭味尚算突出。西米分量超多,亦唔會煮過火杰撻撻一pat野咁~ 🌟重申一次!真係好足料!!一定可以滿足到想飲廢水嘅你!至於奶茶底,感覺同Sharetea/貢茶嘅味道相近,奶精味較重🥺而且走甜後奶香茶香更加失色,搭配咁正嘅配料有啲可惜!🧚🏻‍♀️~~~ 𝙍𝙢𝙗 𝙁𝙤𝙡𝙡𝙤𝙬 𝙛𝙖𝙞𝙧𝙮 ~(˵¯̴͒ꇴ¯̴͒˵)~ 𝙎𝙚𝙚 𝙮’𝙖𝙡𝙡𝙡𝙡 𝙨𝙤𝙤𝙣 ~~~🧚🏻‍♀️總括嚟講,料杯杯名副其實足料,大家不妨一試!🙌🏻p.s. 本身想試埋牛奶麻薯,但店員話呢款唔可以再加配料🤣可能驚會變成「奶茶粥」掛…✏️整體評分:#foodiefairy_3分💸人均消費:$50 以下 (學生仲有9折!)📍地點:料杯杯 (沙田)沙田沙田正街18號新城市廣場一期1樓156號

🔸BOBO奶茶 - 走甜、少冰 $38
 彩小芋啵啵|白珍珠|西米

總括嚟講,料杯杯名副其實足料,大家不妨一試!🙌🏻

✏️整體評分:#foodiefairy_3分
💸人均消費:$50 以下 (學生仲有9折!)
📍地點:料杯杯 (沙田)
沙田沙田正街18號新城市廣場一期1樓156號舖
BOBO奶茶