@kan.teen呢間韓國過江龍~食嘅唔係一般燒肉🥓而係和牛漢堡扒啊🥩店舖搓好左個肉球🍘之後就交比你自己點切同煎啦🧚🏼‍♀️唔會食得咁悶~(≧∇≦).👅芝士蛋和牛漢堡 細 $96叫左個細 份量for女仔啱啱好👧🏻因為和牛漢堡球搓得好實 好足料🍘仲包埋白飯🍚麻醬沙律🥗同泡菜🥬。漢堡扒係用上澳洲和牛🐄有牛味 肉質唔鬆散🥩燒完都juicy有肉汁唔會乾柴 💦不過如果可以多啲芝士同蔥就更好啦(因為我係芝士控🧀蔥控🎋😆同埋!店員好貼心盡責!留意到到我個熱石凍左少少 就即刻換舊熱石俾我再燒🖤.👅東武里牛丼 $88醬汁有驚喜🎉以為只係普通牛汁牛飯🐄但首先飯係用上珍珠米🍚其次佢嘅醬汁與別不同:有甜甜地嘅特製醬汁🍘同時又有芥末🍣即刻中和左成個飯同牛嘅油膩感~~芥末運用得好好💚而且有好多舊燒過嘅牛肉 不過有幾舊就好腍好易咬開 但有幾舊就有筋咬唔開🙈.🍹巨峰提子特飲 $39本身覺得好貴 但又好想飲提子汁🍇所以叫左 黎到嘅時候嚇親🤣因為勁大杯✨飲落勁有氣勁爽💦好gur🌊無叫錯 同朋友2個人share啱啱好🍇🥳.👄總結推薦和牛漢堡🥩覺得好得意哈哈 用石燒方法有得自己玩下✨✨~其實牛飯個個醬汁都食過返尋味😂表示:淨
@kan.teen

👅芝士蛋和牛漢堡 細 $96

👅東武里牛丼 $88
東武里牛丼

🍹巨峰提子特飲 $39
巨峰提子特飲

👄總結
芝士蛋和牛漢堡 細

推薦和牛漢堡🥩覺得好得意哈哈 用石燒方法有得自己玩下✨✨~其實牛飯個個醬汁都食過返尋味😂表示:淨係用個汁撈飯都得 唔洗肉😹
———
@kan.teen
📍福岡漢堡扒 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街11號地下A號舖
#kanteen #kanteen香港 #kanteen尖沙咀 #kanteen燒肉 #kanteen韓國菜
巨峰提子特飲
  • 芝士蛋和牛漢堡