【 大棉花糖勁吸引 • 打卡甜品 】🎂同兩個寶貝慶祝生日,我哋黎左灣仔既Espuma 食晚餐,兩兄弟一見到咁大個棉花糖甜品上枱,兩個勁興奮呀! 🍰餐廳環境優雅舒適,以Fusion美食為藍本,融入中西日各地料理的特色,有多道驚喜菜式,而且店員服務態度親切,見到小朋友會提供可愛的餐具,又會細心問食物啱唔啱小朋友口味。💓安妮媽媽推介菜式 :🍜慢煮6小時牛肋肉龍蝦闊蛋湯麵 牛肋肉低溫慢煮6小時,肉質非常軟嫩,啖啖肉好好食。闊蛋麵吸收哂龍蝦湯底的精華,好味到弟弟食唔停口呢!🍕 蜜糖烤雞薄餅薄身Pizza 既餅底脆卜卜,薄餅上鋪滿烤雞、肉腸、蕃茄和菠蘿等餡料,再配上香濃的蜜糖醬汁,非常好味。🥬香煎帶子忌廉菠菜汁意大利飯菠菜汁意大利飯勁香,3粒超巨型既帶子煎得啱啱好,爽口彈牙,哥哥食咗一大碗意大利飯。🥭柚子芒果布甸窩夫(配棉花糖及雪糕)嘩嘩嘩!個甜品一上枱我哋已經好興奮喇!大玻璃盆上放左一個大大棉花糖,棉花糖有3種顏色架,食完粉紅色,第二層係藍色,第三層係白色,好驚喜。🍓食完棉花糖就開始食下面的雪糕、芒果布甸和窩夫,仲有兩兄弟最愛的水果,水果款式有好多呀,有蜜瓜、哈密瓜、柚子、草莓、藍莓和紅莓等等。
【 大棉花糖勁吸引 • 打卡甜品

💓安妮媽媽推介菜式 :

🍜慢煮6小時牛肋肉龍蝦闊蛋湯麵

🍕 蜜糖烤雞薄餅

🥬香煎帶子忌廉菠菜汁意大利飯

🥭柚子芒果布甸窩夫(配棉花糖及雪糕)

🍓食完棉花糖就開始食下面的雪糕、芒果布甸和窩夫,仲有兩兄弟最愛的水果,水果款式有好多呀,有蜜瓜、哈密瓜、柚子、草莓、藍莓和紅莓等等。加左糖漿的窩夫外脆內軟,芒果布甸好香濃,成個甜品都好好味,好出色!

📸呢餐生日飯食得好開心,影左好多靚相,媽媽表示好滿足!

2023-01-08