2023-05-15
銅鑼灣皇冠假日酒店1樓 三月中新開嘅扒房carver 餐廳環境開揚 梳化位置坐得好舒適 采用大大塊玻璃窗採光度高✨ 最近同男朋友去咗食佢嘅半自助午餐性價比好高!牛扒好食之餘甜品都好好食🤤💕 另外餐包同沙律都好高質ᰔᩚ (˶ˊᵕˋ˵)✻ Set Lunch HKD318主食有四個選擇可以揀🥩 U.S.D.A. Rib Eve (220g)🐷 Canadian Pork Chop🐟 Halibut Fillet🍝 Pesto Linquine平時去扒房就咁食牛扒都差唔多要呢個價錢 但呢度仲可以任食任拎餐湯 餐包 冷盤 沙律 甜品😚 同時滿足男仔想食牛扒同埋女仔想食甜品嘅願望🌈 我哋揀咗豬同埋牛扒🥰鍾意食甜品嘅我忍唔住同大家介紹左佢嘅甜品先😛 一行入餐廳已經入口見到好多好吸引嘅甜品!!!😍有好多又靚又好食嘅甜品:例如馬卡龍 貝殼蛋糕 蝴蝶酥 雜錦曲奇 朱古力布甸 櫻花水信玄餅 麵包布甸 焦糖燉蛋 另外仲有水果同埋唔同嘅蛋糕🍰 朱古力布甸好香朱古力味😋 有少少似朱古力布朗尼嘅感覺 暖暖地咁好好食🍫 焦糖燉蛋好滑好重蛋味必食!!我同男朋友都忍唔住食咗超多😜 麵包布甸都好正~ 估唔到仲有打卡一
✻ Set Lunch HKD318
主食有四個選擇可以揀
🥩 U.S.D.A. Rib Eve (220g)
🐷 Canadian Pork Chop
🐟 Halibut Fillet
🍝 Pesto Linquine
朱古力布甸好香朱古力味😋 有少少似朱古力布朗尼嘅感覺 暖暖地咁好好食🍫 焦糖燉蛋好滑好重蛋味必食!!我同男朋友都忍唔住食咗超多😜 麵包布甸都好正~ 估唔到仲有打卡一流嘅櫻花水信玄餅🌸
🥩 U.S.D.A. Rib Eye (220g) +HKD88
嚟扒房梗係要試佢嘅牛扒😎 我哋揀咗5成熟 肉眼扒 口感軟腍 牛味香濃🐮 用炭火燒賣相都好吸引 切開入邊仲係嫩粉紅色❣️配埋黃芥辣一齊食好match✨ 而且薯角好香脆好正~
🐷 Canadian Pork Chop
豬扒非常厚切!肥瘦適中唔會太過油膩🥳 口感同樣軟腍啖啖肉:3 薯蓉好滑好creamy好好食😛