2024-06-01
🌿⚪️⬛️【 𝐌𝐢𝐥𝐤𝐬𝐡𝐚 迷客夏 】⬛️⚪️🌿⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄Milksha又有新產品—— 「手工仙草杯」🆕🤩鍾意麻糬嘅我,當然要「手工麻糬仙草杯」🖤現熬嫩仙草勁滑溜,配埋手工蒸煮、口感軟糯嘅米麻糬,米香味濃郁🌾☺️勁正👍🏻可加配自家製手工配料,我揀咗:手工芋圓、白玉珍珠、手工綠茶凍,再淋上椰奶🥥太美味😋‼️米麻糬每日限量供應,建議趁早啊☀️🫰🏻⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🖤手工麻糬仙草杯($32)自選手工配料:🟣手工芋圓、⚪️白玉珍珠、🟢手工綠茶凍⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:𝐌𝐢𝐥𝐤𝐬𝐡𝐚迷客夏 (AIRSIDE) 九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B134B號舖⋄🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami啟德⋄⋄⋄#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
Milksha又有新產品—— 「手工仙草杯」🆕🤩
鍾意麻糬嘅我,當然要「手工麻糬仙草杯」🖤 現熬嫩仙草勁滑溜,配埋手工蒸煮、口感軟糯嘅米麻糬,米香味濃郁🌾☺️勁正👍🏻
可加配自家製手工配料,我揀咗:手工芋圓、白玉珍珠、手工綠茶凍,再淋上椰奶🥥 太美味😋
‼️米麻糬每日限量供應,建議趁早啊☀️🫰🏻
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
🖤手工麻糬仙草杯($32)
自選手工配料:
🟣手工芋圓、⚪️白玉珍珠、🟢手工綠茶凍
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄
📍地址:𝐌𝐢𝐥𝐤𝐬𝐡𝐚迷客夏 (AIRSIDE)
九龍城啟德協調道2號AIRSIDE B1樓B134B號舖
🔥更多同區美食👉🏻 #ccrreami啟德
⋄
#hkig #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #hongkongfoodie #foodblogger #hkfoodbloggers #hkfoodies #相機食先 #openrice #香港美食 #hkinfluencer #foodiehk #香港 #香港生活 #香港旅遊 #香港探店 #香港美食 #香港打卡 #香港必吃 #啟德美食 #airsidehk #milksha #milkshahk #迷客夏 @milkshahk