🔸酒鬼注意!中環有間西餐做緊紅/白/啤酒同薯條都任飲任食,仲每人有一份佐酒熱食🤩先收$300一位,有興趣快啲訂位😋🔸是咁的,佢$300係包左:🍽人頭計一份熱食(薄餅,雞翼,日式炸雞,沙嗲串燒,Nachos)🥂任飲兩款白酒🍷任飲兩款紅酒🍺任飲四款啤酒🍟任叫薯條🔸我熱食揀咗Pizza同炸雞,覺得比較飽肚,食得飽先飲得多哈哈😎水準一啲都唔馬虎,Pizza有三款口味,我揀咗辣肉腸,皮薄芝士多!炸雞炸得熱辣辣上菜,總共六大舊,都係幾高質🤤到咗酒方面,佢地比客人Free Flow嘅都唔係啲劣質嘢,例如啤酒都係有口碑嘅牌子好似Asahi,1664,Sapporo同Apple Cider😍我地兩個人總共飲咗7杯紅白酒加1杯啤酒,都夠晒回本啦!我諗正常人應該飲到一人3杯到啦,我今次一人4杯都算多🤣🤣但如果你自命酒量好可以去挑戰下一人5/6/7杯👍🏻佢地都好好,唔會一夠鐘(時限個半鐘)就叫你走,你可以慢慢飲埋最後一杯🔸PS: 啲薯條都好高質,係即炸,落咗啲香料咁,好有特色,同埋愈叫愈大碟,一開始係用細碟上,之後變咗大碟🤣

🔸是咁的,佢$300係包左:

🥂任飲兩款白酒