2023-07-06 36 瀏覽
難得呢排要去港島嗰邊做嘢 要發掘下得意餐廳🤣 Set For Two $238 per person (另加一) 【Noshes】• 薑蓉猶太薯餅第一個驚喜係 薯餅感覺好似魚餅🤣第二係個薑蓉 加埋底嘅酸忌廉 好夾😳出乎意料絕對建議揀呢個 【Wings】• 威士忌燒烤炸雞翼醬汁有啲似梅子味?🤣加酸忌廉和諧啲 【Salad】• 腐乳凱撒沙律比我強行拉過嚟嘅友人開頭表示好驚😂點知個腐乳味又幾平易近人 沙律仲有叉燒粒、脆片 唔係普通嘅凱撒沙律😎 【Pizzas & Pasta】• 煙肉芝士漢堡薄餅超多款手工薄餅😍 見openrice多人推薦呢個就揀咗味道唔錯 真係有食漢堡嘅錯覺 而且唔會太鹹 難得!薄餅底都好好食 薄身得嚟煙韌🤤【Drinks】• Another One 有超多款啤酒可以揀 啲名都好得意 包括「GG」 ,「INK」🤣餐牌上面有關於每款酒嘅description揀咗呢款易入口 有啲果汁嘅感覺 同時亦都感受到啤酒嘅麥香而且酒精濃度低 飲曬都完全冇事😌• Island Boy呢杯係冇酒精有菠蘿、橙、熱情果汁等等 酸酸甜甜 爽😎 氣氛+食物分量都係好外國😂好大份 細食少少都食唔曬而且f
難得呢排要去港島嗰邊做嘢 要發掘下得意餐廳🤣

【Salad】
• 腐乳凱撒沙律
比我強行拉過嚟嘅友人開頭表示好驚😂
點知個腐乳味又幾平易近人
沙律仲有叉燒粒、脆片 唔係普通嘅凱撒沙律😎
腐乳凱撒沙律

【Pizzas & Pasta】
• 煙肉芝士漢堡薄餅
超多款手工薄餅😍 見openrice多人推薦呢個就揀咗
味道唔錯 真係有食漢堡嘅錯覺 而且唔會太鹹 難得!
薄餅底都好好食 薄身得嚟煙韌🤤

而且酒精濃度低 飲曬都完全冇事😌
Another One

• Island Boy
呢杯係冇酒精
有菠蘿、橙、熱情果汁等等 酸酸甜甜 爽😎
Island Boy

氣氛+食物分量都係好外國😂好大份 細食少少都食唔曬
而且fusion特別得嚟又夾 絕對可以一試😍
另外見佢仲有freeflow package👀 一人$300(另加一) 就兩個鐘任飲:5種啤酒+1梳打、House Red、White Wine、罐裝Higherthan, Highball
同埋非酒精嘅梳打、檸檬水、果汁
飲得嘅可以挑戰下

• 薑蓉猶太薯餅