2020-12-30 158 瀏覽
又一間已經食過好多次嘅cafe,而且位置十分方便,係尖沙咀、銅鑼灣等熱門地點都有分店。食物質素非常唔錯,而且價錢好合理,值得推薦!🥳・巨.午餐肉爆料牛角包學個名話齋,呢個牛角包真係好爆料,有好厚切條狀嘅午餐肉、炒日本滑蛋、芝士,配上牛油果芥末醬,成件事真係滿足到一個點!日式芝麻手羽先雞翼炸到好脆卜卜,十分香口,而且裏面肉嫩有肉汁👍🏼👍🏼不過今次略嫌佢炸得有點過火,但好彩都唔影響味道。btw, 成日食手羽先,其實有無手羽後?🤔痴_線朱古力作為一個朱古力控,去到每間cafe都會叫朱古力飲。呢間cafe嘅朱古力係我心目中都幾高評分。表面有好多朱古力碎及泡沫,飲之前要攪拌均勻,味道頗濃郁,不會太甜,冬天飲都幾岩!

巨.午餐肉爆料牛角包

日式芝麻手羽先

痴_線朱古力
2020-12-29
10 分鐘 (堂食)