2023-01-29
過年同親戚食飯🤤人多要預早book定仲要有戶外維港景,夠晒靚櫻花蝦鬼馬腸,點解叫鬼馬?因為入面係油炸鬼🤭其實即係炸兩,上面再沈上櫻花蝦👍🏻皮簿不錯,油炸鬼仲係脆👍🏻上埋櫻花蝦食落好香口😋點埋甜豉油好正青芥末沙律明蝦角😋入面係原隻蝦好彈牙,芥末味唔算好濃,同蝦好夾👍🏻點埋沙律醬食更滋味😋金箔黑芝麻流沙球,賣相精緻高貴👍🏻炸到脆卜卜~一咬有食煎堆仔感覺,入面係流心奶皇餡😋好香好正👍🏻發財好市燒賣😋拎個好意頭就叫下🤣發菜🤩蠔豉🤩豬俐🤩大大粒 好好味👍🏻香麻叉燒酥😋賣相不錯,外層酥皮好鬆化,餡料足 ,咬落有層次👍🏻味道很好 值得再食😋上湯大蝦烏冬🤤平時係伊麵底,估唔到配烏冬個效果都唔錯,大蝦好好食,都幾彈牙👍🏻👍🏻👍🏻總結:一班人食一定唔失禮!平均每樣都好好食👍🏻👍🏻👍🏻
人多要預早book定
仲要有戶外維港景,夠晒靚
總結:一班人食一定唔失禮!平均每樣都好好食👍🏻👍🏻👍🏻