2021-09-20
Steak Bar銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號舖係人都知道銅鑼灣登龍街好多好嘢食,今日同朋友行過呢間<Steak Bar>都幾多人幫襯,而且仲見到有吉列牛食,所以即刻衝入嚟試一試啦。。我地成8點鐘黎到都有成9成滿,相信無揀錯,肯定有質素既保証吉列炸牛扒定食---完全係為左呢一個先入黎幫襯,結果真係無令我地失望,嫩滑嘅牛扒外面包住炸皮,再放上爐到燒一燒,生熟程度自己控制,真係好正牛舌併薄切牛定食---朋友就揀左呢一款雙併既定食,自己好鐘意個牛舌,食落好爽口,燒熟左之後再點少少海鹽或者燒肉汁都咁正飲品方面,原來而家每點一杯飲品,就會跟返一份小食,即刻覺得好抵食,最後我地就揀左蜜桃梳打同埋荔枝梳打,而送既2份小食我地就揀蜜糖蒜香雞翼同埋風紫菜薯條
銅鑼灣登龍街36-48號登輝大廈地下B號舖