2017-07-24 265 瀏覽
第一次幫襯貓Cafe,雖然話嚟得貓cafe, 重點都係想同貓貓玩,而唔係呢度嘅嘢食,但呢度嘅嘢食同服務真係不敢恭維...去到嘅時候成間鋪都坐滿人,waitress個面口已經唔係好,我同佢講我冇著到襪(事前冇做好功課👉🏼👈🏼),佢就話10一對埋單嘅時候計,除咗鞋嘅我就坐咗喺度等,等到呢位完全冇笑容又好似有啲暴躁嘅waitress再返嚟理我哋嘅時候,好似完全唔記得左我哋又重新問過幾多位乜乜乜果啲。我哋同佢講登記左架啦,但未有對襪..,話口未完佢就覆一句"而家俾你囉"。我真係....亦沒有提及最低人均消費,其後見staff同其他客人講先知,好在我地都夠。我嗌左個carbonara,無錯嘅煙三文魚擺到成朵玫瑰花咁真係好靚架,但係個意粉...擺落口第一啖我就心諗真係叫做carbonara..?感覺係買現成醬汁溝左過多既水?貓咪其實都真係好可愛,但好多貓瞓着咗而好多客人都去搞佢地,想像下全場爆滿,個個都同貓貓玩/影相。我就唔太想阻住貓咪休息,所以都係靜觀。

我真係....