前排經過荃灣果頭,又到晚飯時間又相食火鍋同放題,內心矛盾間見到呢間---🌟牛之鍋🌟有得火鍋同時放題,一次過滿足曬我嘅想法😍仲要唔一定食牛嘅火鍋,餐廳新出咗鰻魚鍋放題,好特別緊係要試下啦!鰻魚烤魚可無限追加!食完加湯打邊爐超正😋九周年期間限定無限添加原隻鮮鮑魚、花膠、拖羅壽司🤩 鰻魚鍋有麻辣同醬香味揀,我地唔想食辣,所揀咗唔辣嘅醬香味,一樣咁濃味道,主角係鰻魚,當然成條過肥美厚身啖啖肉,仲索咗啲醬油湯底味,好惹味,砌好曬一件件方便食👍🏻 食完鰻魚鍋,就可以加水開始打邊爐,想快啲食住其他野可以點埋放題嘅野食,放題種類仲要有好多款式選擇,超過150款日本料理+火鍋配料+即製甜品🤗🤩放題嘅壽司估唔到咁得,我哋都點咗唔少,仲前菜、熱食、炸物,仲有好多種類嘅甜品,食到我哋好滿足! 醬料、飲品、汽水啤酒,火鍋配料都係自助,但好齊備,選擇又係好多,滿兩人仲有得免費一枝韓國真露燒酒🍶呢到2小時任飲任食真係食到好滿足,一次過滿足曬火鍋同放題👍🏻
前排經過荃灣果頭,又到晚飯時間又相食火鍋放題,內心矛盾間見到呢間---🌟牛之鍋🌟有得火鍋同時放題,一次過滿足曬我嘅想法😍仲要唔一定食牛嘅火鍋,餐廳新出咗鰻魚鍋放題,好特別緊係要試下啦!鰻魚烤魚可無限追加!食完加湯打邊爐超正😋九周年期間限定無限添加原隻鮮鮑魚、花膠、拖羅壽司🤩

🤩放題壽司估唔到咁得,我哋都點咗唔少,仲前菜、熱食、炸物,仲有好多種類嘅甜品,食到我哋好滿足!

醬料、飲品、汽水啤酒,火鍋配料都係自助,但好齊備,選擇又係好多,滿兩人仲有得免費一枝韓國真露燒酒🍶呢到2小時任飲任食真係食到好滿足,一次過滿足曬火鍋放題👍🏻