2019-03-07 56 瀏覽
今日星期五難得聽日無學翻無工開就同朋友仔去石門chill下🍻🍻✨難得朋友仔介紹石門呢間酒吧,我諗相信都唔會好差。門口一見就已經有好多波友一齊喺度睇波⚽️⚽️✨內裡環境超級chill,可以坐喺bar位飲手工啤。不過呢就似乎太黑啦,睇menu都有啲辛苦。✨除咗手工啤,我地仲嗌咗兩個dish 送下口。✨Ribs Supreme. 佢地嘅豬仔骨燒得好入味,barbecue sauce 落得好足,不過肉質就有少少韌。✨芝士薯條🍟係小妹最愛嘅cheddar cheese 😍😍,加埋煙肉脆片,真係會食極無停口咖✨最後一定唔少得小妹黎呢到嘅重點-手工啤。 🍻Gwei Lo NeiPa -淺色啲嗰杯,入口雖然無乜濃烈嘅苦澀味,但係飲落口會甜甜地,幾特別。🍻Moon Goddness (Chocolate)-深色嗰杯。 小妹嗌呢杯係因為openrice 好多人recommend😂 試落有淡淡嘅朱古力味,就好似飲梗淡版baileys.

✨除咗手工啤,我地仲嗌咗兩個dish 送下口。
Ribs  Supreme

Fries  with  bacon  and  cheese

✨最後一定唔少得小妹黎呢到嘅重點-手工啤。
2019-03-01
宵夜