一直都有留意到呢一間主打唔太甜甜品嘅甜品鋪🤔今日終於約咗個甜甜星人嘅朋友一齊試間野開三點我哋就嚟hi個Tea🍵☕️一入大門口已經見到一個打卡位! !諗左一大輪就決定咗食呢幾樣野啦紫薯窩夫( $67 )係紫薯啊哈哈!連窩夫個女龍都有紫薯喺入面架仲配埋雪糕添雪糕係雲呢拿味雪糕🍦熱辣辣吹波波嘅窩夫配埋雪糕你個冰火交集嘅感覺正呀😊朱古力心太軟( $65 )朱古力心太軟係比我想像中大嘅😍有我手板咁大呀😳😳😍而且入邊真係做到流心嘅效果驚喜! !😚😚係濃厚嘅朱古力不愧為半堂主義唔會死甜或者太甜反而有震震嘅朱古力苦澀味😍😍😊😊回甘感熱洋甘菊檸檬茶( $30 )由於點左兩個甜食就想點杯酸酸地嘅查理平衡返,成互查比我想像中大可以飲到8到10杯啊!酸酸地嘅檸檬配合清熱氣嘅洋甘菊,成件事即刻refresh 晒😳薰衣草梳打( $38 )上枱個顏色好吸引我哋影咗兩張打卡嘅相都係揸住佢! 🥳🥳🥳
一直都有留意到呢一間主打唔太甜甜品甜品鋪🤔

今日終於約咗個甜甜星人嘅朋友一齊試

間野開三點我哋就嚟hi個Tea🍵☕️

一入大門口已經見到一個打卡位! !

諗左一大輪就決定咗食呢幾樣野啦

紫薯窩夫( $67 )

朱古力心太軟( $65 )

朱古力心太軟係比我想像中大嘅😍有我手板咁大呀😳😳😍

熱洋甘菊檸檬茶( $30 )

薰衣草梳打( $38 )
上枱個顏色好吸引我哋影咗兩張打卡嘅相都係揸住佢! 🥳🥳🥳