2018-10-29 161 瀏覽
夜晚去IFC行街行到攰想飲杯野, 見倒flamingo bloom就諗住飲依間, 同時見倒間鋪同某個旅遊app有合作, 有promote可以用25元買50元coupon, 就立即用apps買完諗住立即用. 落單個陣sales同我地講個coupon唔適用於IFC店, 要去士丹利街店先用得. 當下個心情已經有住受騙既感覺, 不過既然都買左, 唯有行去士丹利街.去到該店, 鋪面空間唔算大, 人多少少已經覺得好迫, 但好在有座位可以坐底慢慢飲, 店內裝亦適合影相打卡. 叫左一杯蜜桃茉莉綠茶同奶蓋玫瑰烏龍茶. 蜜桃茶有攪碎果肉, 可惜果肉粒又硬又無味道, 應該係蜜桃唔當造既原因, 綠茶味一般, 配上桃汁味道好夾, 只可惜果肉拖底整體品質. 而奶蓋玫瑰烏龍真係物非所值, 奶蓋味唔濃, 烏龍茶好淡, 而我亦完全品嘗唔倒玫瑰花香味, 唔通放2粒乾花就當係? 總恬用作影相打卡就值得一試, 味道就完全及不上其他品牌, 更有需要改進下宣傳訊息内容唔好誤導其他人

2018-10-28
10 分鐘 (堂食)