2019-01-24 93 瀏覽
中午肚仔餓入左呢個外面裝潢唔錯, 玻璃櫃有各式各樣既蛋糕, 令人目不暇及。午飯時間等位唔使等好耐就有位,  剛好被安排坐係玻璃窗旁, 一邊食野一邊欣賞出面既街道。餐廳入面好大 ,裝修整潔,最搞笑係有件浴衣掛起左,好搞笑 侍應都好有禮貌,上菜都好快,最岩心血來潮想食個速食日本菜。點左個日本野菜天婦羅泠烏冬+2個抺茶蛋卷同香草蛋卷整體上覺得味道還可以,過得去,未至于話好食,一食再食甘樣, 個人認為去一次就夠天婦羅炸得唔夠脆身,香口,一般泠麵唔夠爽滑,好采醬汁搭救,拎返唔少分最後就係抺茶蛋卷同香草蛋卷,抺茶蛋卷: 抺茶味一般 唔夠香~普通 外層唔夠鬆軟  不過不甜而不膩  算係甘香草蛋卷:  唔夠鬆軟+1味道唔夠濃郁  無咩驚喜 入面CREAM 唔夠滑身

點左個日本野菜天婦羅泠烏冬+2個抺茶蛋卷同香草蛋卷
天婦羅炸得唔夠脆身,香口,一般
泠麵唔夠爽滑,好采醬汁搭救,拎返唔少分
最後就係抺茶蛋卷同香草蛋卷,
2018-07-01
10 分鐘 (堂食)