2021-11-12 16 瀏覽
前排同男朋友講起好耐冇去韓國旅行 想食下韓國菜感受下韓國嘅氣氛 佢就搵咗長沙灣附近一間好有韓國特色嘅小店😍😍😍一入到去就已經覺得好似去咗韓國咁 牆上面黏咗好多韓國藝人代言燒酒廣告嘅海報 仲有大大張嘅IU海報 Kpop粉打卡一流👍🏻👍🏻👍🏻我哋叫咗一個韓式炸醬麵 感覺上佢嘅味道同我哋之前去韓國食嘅時候有少少唔同 但又真係幾好食喎 食完一啖又一啖🤣👍🏻我哋仲叫咗一個芝心豬扒飯 豬扒入邊係空心嘅 分咗四件 有芝士醬喺入面 可以享受到爆芝嘅感覺 炸得皮脆肉嫩 仲有啲青瓜絲配喺面 又唔會太漏喎😍套餐包括左小食嘅 小食係雞蛋卷 大大份有六塊 煮得啱啱好 唔會太熟 入口仲好嫩滑😎另外呢度都有飲品提供 有烏龍茶汽水同埋王老吉

另外呢度都有飲品提供 有烏龍茶汽水同埋王老吉