餐廳: 白咖喱公司
資訊:

2024-07-02 549 瀏覽
沙嗲王原來而家開左副線做白咖哩,其實餐牌幾有驚喜,少有食咖哩飯既餐廳有椰菜花飯可以選擇,照顧唔同飲食模式既人需要,本來都幾加分。 呢兩個星期總共幫襯左兩次Lunch,12點後已經開始多人等位,今次我一個人黎食,都好快入坐,由於上次點左白咖哩漢堡扒椰菜花飯,都等左幾耐,所以今次一坐底就即刻點餐,點知今次仲慘過上次期間人開始多都要同其他3位食客搭檯,結果後來既食客都已經陸續上菜,我點既蔥油雞扒椰菜花飯都未見影蹤,最後由坐底到食物上檯要等成45分鐘! 味道來講正正常常,本來諗住lunch time可以多個選擇,但呢個出餐時間真係好難再有下次,其實餐廳唔ready做椰菜花飯呢條流水線真係唔好夾硬做,都知唔係主流飯麵要多d時間,但要等足成個lunch既時間真係太過份,或者考慮下peak hour唔好做椰菜花飯,廚房應付唔到真係唔好勉強

2024-07-02
午餐