2018-09-23 441 瀏覽
我地一行3人過咗中午食飯時間,已經三點鐘仲未食野...所以超級肚餓。行過見到呢間餐廳仲有午餐可以嗌,所以入去食飯先。由於有人要減肥,所以我哋3個人叫左2個餐加埋個海南雞例牌share 黎食。由於太心急唔記得幫海南雞影相份量其實都幾細每人得幾舊仔雞,味道都係不過不失啦,唔係好難食、又唔係好食到印象難忘嗰種。餐我地叫咗肉骨茶同埋咖喱煎雞扒蛋包飯。肉骨茶冇乜藥材味反而我哋大家都覺得覺得好似滷水汁.....我食過嘅肉骨茶好似唔係咁嘅味㗎喎....不過如果你當佢係滷水五花肉咁食嘅話,其實都OK嘅😂肉嘅份量都幾多三大舊肉加豆卜。另外一個咖喱煎雞扒蛋包飯都係普通,咖喱同出邊食到嗰啲差唔多味道。煎雞扒其實都幾juicy嘅。蛋算係炒得幾滑。個人會比較推呢個。

餐我地叫咗肉骨茶同埋咖喱煎雞扒蛋包飯。