2024-03-21
📍🍲大滾友火鍋 (荃灣) 今日同事last day大家一齊farewell「大滾友」打邊爐🍲,大滾友系Openrice同Google評分都好高,我哋就覺得言過其實lor。個爐等好耐只係起微泡滾,成晚都係微微滾,我地當晚係平日大約6:30pm就唔係好滿座,所以職員幾友善,一埋位就D配料比我地溝左先,都係好普通既醬,唔似其他有特別既醬汁,例如: 餐廳提供嘅醬料冇沙茶醬或麻醬之類。食材方面其實幾新鮮,擺盤一睇就知有放心思既,不過認真好多同一價位既火鍋店既食材都新鮮同埋好有牛肉味,而今次我只係覺得打邊爐lor,如果要我又要book枱又要等位既話,都唔會有下次。可惜咁啱果晚嘅組合嘅人都唔係太食牛同海鮮,亦唔飲酒,成晚個感覺無對任何野有印象,有印象既係唔好食,非常失望。性價比極低。