2018-03-26 218 瀏覽
同朋友放左工出黎飲下野,食下飯,揀左呢間想試好耐嘅mini club.。一入去已經冇咩人都諗緊係咪中伏不過係咪都要食野架啦,咪入去食下叫在杯蜜糖手工啤,一杯好睇唔好味嘅鴨仔飲品(唔太記得個名),一個軟殼蟹意大利粉,一個雞泡魚乾。先講雞泡魚乾,佢都係有啲沙拉醬俾我點,不過我都係覺得有啲喊,而且佢整得太乾太硬,好難食,平時食果啲雞泡魚乾都係會有啲肉汁咁,呢個就完全冇了。跟住主菜軟殼蟹仲難食,唔脆之餘佢個意粉汁又怪,形容唔到咩味,不過食左兩啖我就唔想食了。仲有杯呃like嘅飲品,好得意但都好難飲,有啲爆炸糖俾你加上去飲,上面啲泡泡冇味嘅,不過個“浴缸“啲野都唔係好飲,冇諗過可以咁難飲,都係飲左兩啖就放棄。最正常都只能係杯手工啤,普普通通,但已經係全餐最好嘅野順帶一提,佢個電子餐牌load得好慢好慢完全唔方便。總括而言,不會再去!
不過係咪都要食野架啦,咪入去食下

跟住主菜軟殼蟹仲難食

最正常都只能係杯手工啤,普普通通,但已經係全餐最好嘅野

順帶一提,佢個電子餐牌load得好慢好慢
完全唔方便。
總括而言,不會再去!
呃like一流小鴨飲品
2018-03-26