2023-07-01 32 瀏覽
外出工作重頭戲,喺附近搵好嘢食😏 約中環區buddy試地中海菜,佢先到步拎位坐低等。我去到嘅時候搵唔到,唯有電話求救,因為舖頭外嘅名同各個網上平台顯示嘅唔同咗😀夜晚嚟慢慢食會有feel 啲🤓🐔地中海式香草燒雞配薯條原隻上嘅燒雞,烤得唔錯雞肉嫩滑,對於我嚟講味道ok唔會太咸,各個部位調味平均。薯條炸得好脆,粗幼度岩我口感。🫕地中海四色醬拼盤為咗呢個拼盤而揀嚟呢度食🤓都冇令我哋失望,四款嘅味道包括中東茄子醬、鷹嘴豆醬、紅椒合桃醬、中東芝麻醬,再配上一籃三式地中海包。我哋最鍾意嘅係鷹嘴豆醬。其次係中東茄子醬,食落有種清新冰涼嘅感覺。值得一試!飲品分別叫咗mocktails和可樂。整體嚟講食物唔錯,只係飲品稍為貴。蘭桂坊食飯係咁上下價嫁啦😂

夜晚嚟慢慢食會有feel 啲🤓
🐔地中海式香草燒雞配薯條

🫕地中海四色醬拼盤
其次係中東茄子醬,食落有種清新冰涼嘅感覺。值得一試!

• 地中海四式醬拼盤