2015-03-24 2492 瀏覽
一心諗住食all day breakfast 嘅我,同男友一起身就衝黎哩間朋友介紹嘅餐廳。當我滿心歡喜地睇下個menu , 點知得lunch set, pizza , drinks , 咁我就問個waiter 有冇all day breakfast 啦, 點知。。 佢話得星期六,日先有brunch , very upset  冇辦法啦,唯有order menu 上有嘅野啦!首先,黎左個lunch set 嘅天使麵,我男友一見到個名,就諗都唔諗就話想食,佢心諗煙三文魚,肉醬都係佢中意食嘅野,應該唔差啦,點知....如圖所見,果啲醬就好似湯咁浸死左啲天使麵,要肉醬冇肉醬,配料裡面可以搵到幾粒肉粒,三文魚粒都算多的,但有啲偏咸,個汁就完全唔係我地諗嘅辣肉醬,一啲辣味都冇,整體都唔知自己食緊咩,似大雜會多啲囉!接住就係pizza賣相不錯,我見佢仲豪不吝嗇地放左好火箭菜,本人都好中意食火箭菜的,一食,點知... 苦嘅Parma ham 就不過不失啦,成個pizza 最令我可以接受嘅只係個放滿左 cheddar cheese 嘅薄餅底。成餐裡面,只有飲品最令我滿意,homemade iced te

冇辦法啦,唯有order menu 上有嘅野啦!

煙三文魚辣肉醬天使麵

接住就係pizza
Parma ham pizza

成餐裡面,只有飲品最令我滿意,homemade iced tea,應該係佢地嘅招牌飲品,味道不錯的,可以一試!
總結,如果黎飲野,傾下計係ok的,但食物方面真係有待改進!
Homemade iced tea