餐廳: 普慶餐廳
資訊:

2021-05-21 775 瀏覽
🤎普慶🤎相信好多人都聽過逸東酒店嘅普慶自助餐,今次我就同朋友試佢哋既雪糕朱古力火鍋下午茶。佢包一個main course、仼食Mövenpick同朱古力火鍋配料,只需$128起今次係有少少失望,首先全程只係得一個人去分派雪糕,所以都要等一等,要keep住排隊,如果有多一個人幫手會更加好。第二,配料選擇真係比較少,只係得五款餅乾同兩款生果選擇。第三,佢嘅雪糕唔係好冰,所以唔好expect有Häagen-Dazs雪糕火鍋有脆皮的效果🤍黑白朱古力火鍋每一枱都有兩個火鍋,你可以揀朱古力或者白朱古力。我哋最後揀曬兩款🤪🤪🤪我哋覺得朱古力幾好食,比白朱古力好。不過同一般嘅朱古力火鍋一樣,要小心佢會燶底🙈🤍青口辣椒扁意粉配蒜香番茄醬我兩個朋友都係食呢個意粉,佢哋話個青口好好食,好有牛油香,整體不過不失🤍烤南瓜藜麥沙律配檸檬醬汁個份量真係幾少,唔好太多期望😂😂😂
🤎普慶🤎

🤍黑白朱古力火鍋

🤍青口辣椒扁意粉配蒜香番茄醬

🤍烤南瓜藜麥沙律配檸檬醬汁
個份量真係幾少,唔好太多期望😂😂😂