2020-01-20 296 瀏覽
還有約一星期就到新年 🧧難得放假就出黎濕平 ,食完個lunch冇耐 男人醒起有間好出名 長期排長龍既人氣甜品話要試下問佢係乜佢話唔知黎到都冇人排 入面見到大把位 但有人黎到都要企下先帶位。 一坐低就睇下有咩好野食啦 點知話要等20分鐘 即整 咁就那那聲叫住一個先啦 加$28有杯特色d飲品 叫左凍朱古力咖啡。(男人想飲朱古力味)所要打算叫住一個餐再睇下嗌多杯飲品,服務員串串地就話每人最低消費$48(當然我仲望緊餐牌) 佢等左幾秒就走開左.. 我叫另外一位有禮貌少少既男仔加單,叫左杯雲尼拿咖啡凍朱古力咖啡 冇咖啡味 冇朱味 問侍應係咪落錯..佢話佢地既朱古力漿係淡 唔濃既,一係叫過第二樣 雲尼拿就都幾好
問佢係乜佢話唔知

一係叫過第二樣