之前經常幫襯過鰂魚涌店,見最近搬咗嚟公司樓下,開張第二日即刻落去試,食完就再book星期一12:45部門team lunch 11位,當然仲同我哋講會比一張過嘅長枱我哋。星期一12:15如常有人打嚟reconfirm booking,12:30我哋就連同經理出發,落到去有個侍應同我地講要等,因為埋緊單,等等下唔對路,就問咗一個自稱姓蕭嘅經理,佢答我就埋單,仲要分開兩張枱!我問點解,佢就話冇辦法,因為本身係唔會有得訂枱!我想問,係你哋話可以訂枱呢?當時仲要自稱經理嘅蕭小姐話冇辦法!只有係繼續等,同埋分開兩張枱嘅方案!完全冇諗過解決方法同埋道歉!我哋同事同經理都感到不快,唯有轉場,仲要同公司其他同事講永不幫襯!