2019-09-06 1051 瀏覽
本來提早做節一家人食飯,結果一肚火,浪費我時間又激氣,落單後等很久後被告知龍蝦賣晒(落單到通知最少超過20分鐘)本來都算了,之後竟然見到坐隔離枱比我地後入坐落單既客人上龍蝦(兩枱人數相同)但我地明明聽到隔離枱下單時女部長話龍蝦賣晒,(當時心諗好彩我地之前點左,相差落單時間最少超過10分鐘),甘點解後來下單既隔離枱反而有呢?!真係O嘴問部長點解,反而話係我地係後點,佢地係計入單時間,原來那怕你半個鐘前order佢唔入你張單出問題都唔係佢地問題,之後仲要死撐話人地左打電話訂,(可能人地係熟客?!)咁莫非剛才我地出現幻聽?聽著隔離枱落單時女部長同人講話龍蝦賣晒,真係唔好當人傻先得架,你安排混亂/或者你將我地點嘅俾咗人地,唔認錯講大話仲要將責任推係客人身上真係不知所謂,已經嬲到食唔落,埋單走之時仲聽到d呀姐問部長其他餸點,最精彩既係部長當住我地面前話留返做宵夜,貴餐廳有此等服務人員,我只好祝你地食多d宵夜,永遠不會再幫襯!!甘既服務甘既處理手法,真係搵鬼幫襯你
本來提早做節一家人食飯,結果一肚火
2019-09-06