2010-11-09
見食評都ok, 唔洗60蚊可以任食, 星期日12:00 - 5:00, 瞓晏d都可以食個lunch啊, 限時1 hr 3:00 有三成人, staff好快問我要咩湯底, 叫我可以羅定配料先, 有十多款配料, 打邊爐都係菜, 茄蕃, 南瓜, 芋頭, 豆腐, 肉丸, 魚肉, 小魚片, 白飯, 炒飯, 炒飯唔太好食, 賣相又唔多吸引 , 等等........., 連一只是53蚊當然沒有蝦啦, 但都抵食 醬油: 辣油, 無乜味 , 酸汁, 麻麻地, 麻醬, 都ok, 其實只用豉油加蒜都很好了, 羅回枱時, 湯已準備好啦, 加上牛肉一碟, 見牛肉有少少黑, 想換過, 她說是牛血管, 問我是否要換? 我話換過吧, 她都禮貌地馬上去, 第二碟很好啊, 應是剛刨好的 , 牛肉好像有點酒味或是清湯有酒呢?總括都不錯, 推介: 肉丸, 芋頭, 南瓜, 雪糕(六款), 我羅左兩次, 仲有試了三款雪糕