2019-02-07
今日放假到荷里活商場睇戲,好少來這邊,原來都幾多人,到了晚餐時間就選了呢間日式料理。樓面細細內裏只有10零張枱,但食飯時間都爆滿,兩個人都需等15至20分鐘。二段定食概念成功讓我等下試下,好少見。我叫啲係蕃茄芝士釜飯,一嚟到好多湯咁唔夠傑,上餐附送知是誰讓客人自行加入飯入面撈勻,之後會有拔絲嘅效果。二旁邊嘅炸魚樓出奇地清淡得來外面有少少脆口又不肥膩。所有嘅晚飯套餐都配上一杯嘢飲,分別有凍或熱嘅檸檬茶或檸檬水及可樂。食物方面都幾好。但觀察到其實入面有枱,我同朋人攞飛嘅時候下一張二人枱就係,但等左一陣見到餐廳內有兩張空嘅兩人枱,但都未叫飛,我哋會諗點解仲唔叫飛但係我哋不趕時間所以再等一下才被安排入坐。同時見到一家四口手上抱住BB都等咗好耐都未能入,可能人手不足,但等待時間及安排坐位方面相信餐廳可以改善,客人都開心啲。
二段定食概念成功讓我等下試下,好少見。
食物方面都幾好。