2022-11-29 187 瀏覽
黎到荃灣廣場,又唔係幾想食打邊爐/燒肉,又想食平平地,就諗到去食呢間euro go go!!我地19:00左右到達店舖,見到唔係滿座都有D空位有少少驚訝,因為呢間餐廳成日都滿座要排隊等候入座的🤔🤔我地兩個人叫左一份蜜糖雞翼、卡邦尼意粉、焗薯皮拼盤,食完都飽飽地既,不過都追加左一份香蕉酥😍首先個蜜糖雞翼真係好高質,每次都一定會叫😍😍蜜糖+雞翼真係好好味!不過下次會想試下佢個香辣雞翼😍然後佢個卡邦尼意粉都唔差,有濃郁既芝士香味,唔知點解會越食越開胃🤣🤣,份量就唔可以話係好大份,不過一個女仔食都應該會飽既👍🏻跟住佢個焗薯皮拼盤總共有6件,吞拿魚/火腿/雞肉各2件,呢個我都好鐘意,可能係我本身就好鐘意食薯仔🤣🤣

• 蜜糖雞翼