2017-07-08
之前睇食評,見到有幾個話係伏,而且又話有人會食煙,但我打過去又禁煙,即係點呀!有d擔心。同埋打去問係唔係禁煙時,感覺對方職員態度麻麻,但現場接觸左佢地之後,我又覺得可能係誤會,佢地態度都唔錯呀~~另外去到之後,個場冇煙味,都唔見有人係度吸煙,所以D食評真係唔知信唔信得過~只係親身經歷先為知真實呀!!一入門口感覺唔錯,座位唔迫+環境氣氛幾舒服。我地有朋友BOOK左枱,幸好早左去到,可以選位置~我打開餐牌發現有好多選擇~而且飲品D名好有趣~當然除左睇個名之外,仲要睇下有咩成份啦~我睇中左杯藍色飲品,但又怕係伏黎,所以戰戰兢兢心大心細。。。之後我地問起職員有咩飲品推介~職員都建議我果杯藍色受歡迎~我心諗真係值得推薦嗎?好啦,我就試下啦~又真係幾好飲呀~至於朋友果2杯.....1杯還可以,但選最簡單果位朋友。。。我覺得難飲。。。(透明色)三文魚沙律幾好食呀~唔算差。尼個薯角小食,又香又脆又熱又好吃~值得推介~尼個墨汁意粉超差冇墨汁味仲要D汁好稀。。。口感超差,唔好食。。。希望有待改善尼個超好食~唔記得咩蝴蝶粉了~食極都覺得好食~(當然個殼係裝飾品)整體唔錯~可以聚一聚,幾舒服的,野飲食物質素都
一入門口感覺唔錯,座位唔迫+環境氣氛幾舒服。
我地有朋友BOOK左枱,幸好早左去到,可以選位置~
之後我地問起職員有咩飲品推介~職員都建議我果杯藍色受歡迎~
我心諗真係值得推薦嗎?好啦,我就試下啦~
三文魚沙律幾好食呀~唔算差。
尼個薯角小食,又香又脆又熱又好吃~值得推介~
整體唔錯~可以聚一聚,幾舒服的,野飲食物質素都唔錯~
服務態度都唔錯~好似見到有棋類玩。。。會推薦朋友或會再幫襯~
PS.如果睇貓就入房睇~~我去時得1隻冇訓覺,其他訓晒覺~見佢驚驚地我,我都唔敢行埋佢,費事嚇親佢~
又幾可愛呀~另外場入面仲有佢地貓貓產品賣,因為我都係手作家,所以覺得不錯呀,支持本土手工藝~