2018-11-11 314 瀏覽
👍真係好鍾意呢間新開旣咖啡店,上個月去西贡同朋友散步,嚟過飲咖啡食野,覺得啲咖啡,濃得適中幾好飲,小食選擇都多,有些幾特別,喺外面啲咖啡店搵唔到黎類小食, 特別喜歡佢哋啲豬肉春卷同自創旣十里香雞翼,可能好味, 啲客好常order,所以成日都會賣曬! 今日秋高氣爽再同朋友黎西贡吹吓海風,再光顧呢間咖啡店, 叫咗兩杯咖啡之餘亦都叫咗我最喜歡吃嘅豬肉捲,同埋十里香雞翼(又系賣剩一份)。甜品都值得一試,我試過佢哋自家製嘅焦糖燉蛋 ,好好味, 啲焦糖夠脆! 相信我好快又會再去幫襯佢哋, 因為愛上咗佢哋啲咖啡同小食,加上啲服務又好,等餐時間都唔耐,!! 比個 like 你 Cafe Alley!!!加油!
2018-11-11
2 分鐘 (堂食)