(非會員)
2006-12-16 14 瀏覽
趁著聖誕前想同三五知己食dinner buffet, 但好多地方的booking都已滿, 唯獨是這裏有位, 於是懷著探險的心情試下這裏的buffet的水準如何...環境方面幾好, 有鋼琴伴奏及演唱, 而且係一個open area, 感覺好舒服好似去左外地d酒店咁.食物選擇方面都好多而且吸引, 味道又唔錯. 除壽司刺身, 沙律和熱盤外, 比較特別的有自選即煮pasta和大排檔即滾海鮮. 甜品都有好多款式, 個人特別喜歡牛油麵包布甸和桂花啫喱. 藍莓cheescake的味道ok但質感就稔左d. 朱古力噴泉冇食到不過見到友人的棉花糖上的朱古力隔左好耐都唔"擎", 差dd囉!食物refill都好快, 特別係估唔到臨近9:30 buffet時間完時都還有好幾款甜品refill tim!service方面都唔錯, waiter/waitress們都有禮, 換碟和斟水的速度都很快, 不過唔知係唔係因為人客多的關係驚唔夠碟用, 所以呢頭食完果頭就收碟呢!?整體experience都好好, 值得一試!

整體experience都好好, 值得一試!