餐廳: Glasshouse (形點 I)
資訊:

2021-05-07 194 瀏覽
平日午餐時間入去食 Lunch set, 點左個$88 '雲吞鴨肉湯河‘等左陣碗野黎到。。原來係碗雲吞河。。。問左侍應係咩一回事,有兩個唔識答我,第三個黎到面無表情答我係無鴨野,呢碗係 ‘雲吞。鴨肉湯。河粉’。。。下,我心入面反左白眼,如果係甘,係咪應該寫 ‘雲吞鴨湯河’ 會好少少🙄環境係👌🏻既,服務態度同食物係 yoho mall黎講算係差衛生都好麻麻,因為有帶小朋友去,我用濕紙巾抹枱時用到第3張紙巾都仲係好污糟🤷🏻‍♀️Errrrr, 唔緊要啦,當下次醒少少啦甘😅

等左陣碗野黎到。。原來係碗雲吞河。。。

Errrrr, 唔緊要啦,當下次醒少少啦甘😅
雲吞鴨肉湯河
2021-05-07