2024-11-25 830 瀏覽
中環baseball又進駐新既餐廳,今次呢間係韓式餐廳,價錢親民,大份夾抵食!食物點評甜辣醬炸雞🍗啲炸雞好大份,即叫即炸,超級新鮮,完全唔會覺得油膩,炸粉又唔會好厚,重點係啲雞肉好嫩,下面又有好多薯條墊底,好惹味!Bibimbap - 特級牛肋條五穀飯🥩呢個係石鍋飯,雖然係用鐵鑊去裝住,但係都有石鍋嘅效果,有飯焦,而且啲牛肋條肉質好軟腍,好重牛味,再加埋唔同嘅配料,同埋佢哋自家製嘅辣醬,成個配搭好好,好有層次!牛肉紫菜飯卷🍙飯卷都好多件,飯卷餡料好豐富,牛肉份量都好多,佢哋自家製嘅醬辣辣地,有啲芝士味,好食!自家製雪糕🍨自家製嘅雪糕有啲意大利雪糕嘅感覺,味道有幾款選擇,好鍾意佢哋嘅米酒味,真係飲到淡淡嘅米酒濃香,而佢哋嘅咖啡味都係好濃好香,質感又夠滑!

食物點評
甜辣醬炸雞🍗