中環打工仔外賣之選 — Seoul Bros🇰🇷💁🏻‍♂️#90cp中環篇 #90cp外賣篇➖➖➖➖➖返中環嘅你應該經常都要諗食乜🤨 因為呢頭真係冇乜嘢食 仲要近排疫情反覆 結果淪落到要叫外賣😞 但係就比小編搵到呢一間外賣 個人覺得真係幾好食想推薦俾大家試試🤩美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)🔹 Fried Chicken Rice Bowl小編試過幾個菜式最鍾意叫就係炸雞😎 佢嘅炸雞唔會太多炸粉 而且上面本身有芝士蛋 配上炸雞口感非常好 絕對係邪惡之選😈 另外配菜方面揀咗韓國嘅酸蘿蔔 令到成件事冇咁漏甚至更加開胃🤤 整體嘅份量可能會比較細 但係喺中環呢啲地區來講佢算係非常高質嘅外賣而且唔算太貴🤩✅喺中環區嘅佢嘅價錢同埋份量都算係幾好😤 小編就未試過堂食啦 不過外賣絕對可以一試👍🏻
中環打工仔外賣之選 — Seoul Bros🇰🇷💁🏻‍♂️
#90cp中環篇 #90cp外賣篇
➖➖➖➖➖

美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)

🔹 Fried Chicken Rice Bowl