2020-10-04
小籠包 $38.超耐冇食過小籠包😭原本個日唔係諗住食哩間 不過覺得好耐冇去過中環 不如就係中環食飯啦😌.哩餐好抵食 用左eatigo有半價 哩個小籠包半價再加一都係$20度 中環黎講算係咁.至於味道呢 唔係一入口就好好味個隻 皮有d厚所以點夾都唔爛 有好多湯汁 仲有舊餡咁 冇乜特別但哩個價錢我覺得叫得過呢😌水煮魚.唔記得影返張單唔記得左幾$ 不過我用eatigo半價訂好似好平下.賣相合格 但d魚呢 係煎過個隻 唔係食開軟滑個款 都多魚塊 唔算太多配料芽菜之類 唔怕辣真心叫得過👍🏻如果有折真心扺麻辣牛肉麵.冇影低張單價錢都唔記得左😅但用eatigo 有5折訂既..望落好似好濃味 但其實食落我覺得唔夠味 我中意台灣個隻重口味多d😅 麵質都冇想像中咁彈牙 但粗麵底 唔太淋 都俾佢過關🥺 至於牛肉就un左少少.成碗野都好普通 但價錢黎講如果我係附近返工都會有下次既.
小籠包 $38
水煮魚
唔怕辣真心叫得過👍🏻如果有折真心扺
麻辣牛肉麵
冇影低張單價錢都唔記得左😅但用eatigo 有5折訂既.
成碗野都好普通 但價錢黎講如果我係附近返工都會有下次既