2022-09-02
1️⃣ 原隻炸雞(洋蔥芝士)$128 🤍3.5/5🌩 份量超多⭐️同朋友2個人完全食唔曬,3-4個人share都得😉🌩 呢款係有骨炸雞,全部都係雞髀、雞翼同雞胸肉,每塊都幾大塊🍗🌩 即叫即炸好辣手🔥食落香脆多汁🤩🌩 感覺上係原味炸雞上灑上洋蔥芝士粉,啲粉多到食嗰陣跌曬出嚟🫣鐘意佢芝士味好突出,唔會太鹹啱啱好😁2️⃣ 炸雞腿肉(甜辣) $68 🤍4.5/5🌩 呢款係無骨炸雞食落啖啖肉,同埋即叫即炸都係嗰句小心熱🔥🌩 甜辣醬唔算好辣,甜甜酸酸好開胃,每塊炸雞蘸上滿滿嘅甜辣醬食落好滋味😋😋🌩 呢份仲配埋薯條同甜辣醬一齊食都好match✨3️⃣ 梳打汽水 $18 🤍4/5🌩 梳打汽水有芒果同西瓜味🥭🍉見幾特別就試下🤣🌩 芒果甜甜的又清爽,配炸雞一流🥰🌩 一直對西瓜味嘅製品無乜期望😂飲落似藥水,呢款唔建議💦間鋪喺中環碼頭入面🇵🇲堂食嘅話有少量坐位,可以望到海邊同碼頭🌊傍晚時分仲可以睇埋日落🌇不過半開放式冷氣唔大,如果等秋天冬天坐喺到望住行人來來往往會仲chill~
🌩 即叫即炸好辣手🔥食落香脆多汁🤩
2️⃣ 炸雞腿肉(甜辣) $68 🤍4.5/5
🌩 呢款係無骨炸雞食落啖啖肉,同埋即叫即炸都係嗰句小心熱🔥
🌩 呢份仲配埋薯條同甜辣醬一齊食都好match✨
3️⃣ 梳打汽水 $18 🤍4/5
🌩 梳打汽水有芒果同西瓜味🥭🍉見幾特別就試下🤣
🌩 芒果甜甜的又清爽,配炸雞一流🥰
🌩 一直對西瓜味嘅製品無乜期望😂飲落似藥水,呢款唔建議💦