2010-03-24 4 瀏覽
因為menu個個禮拜都更換, 有頭盤2選1 + 主菜5選1 (通常有1款pasta $88, 4款肉類或海鮮選擇from $108-$158) + 甜品 + 餐飲, 加上我已經嚟過呢間rain好多次喇, 個個禮拜都抱住"今個禮拜有嘜好食呢", 感覺好正 好似今日咁, 頭盤有龍蝦湯, 跟埋garlic bread (唔好唔試試檯面嗰甕olive paste呀!), 仲有終於見到我本人好期待出現嘅主菜braised lamb shank (好大舊添, 抵食), 甜品係芝士蛋糕伴永遠都好好味嘅vanilla ice-cream, 餐飲熱奶茶, 總共$128 + 10%, 成個lunch太開心喇!同時,我啲朋友都大讚rain煮理嘅魚係好好味架.甜品最令我surprise 同有印象嘅係apple tart flan + vanilla incecream, 間直一試難忘, 希望rain有機會再用佢嚟配搭set lunch喇

同時,我啲朋友都大讚rain煮理嘅魚係好好味架.

2010-03-24
  • braised lamb shank