2022-11-25
去到買咗五個bagel,兩個原味,兩個poppy,一個藍莓。店員已經冇乜禮貌,不過諗住算數,快速外賣,冇乜問題。當時我有問佢有冇甜嘅口味,佢個態度同個樣完全寫住方位字樣!去到bagel方面,我直頭震驚,拎到返去食,原味冇乜大問題,比較硬,但未至於係石頭🪨。poppy硬到完全食唔到,嘗試咬,然後牙齒好痛!!!!差啲甩牙!!!!我比屋企人試吓,咬完之後都係覺得就快甩牙,我加啲水再攞去焗睇吓會唔會鬆軟啲,毫無幫助,裏裏外外都好似石頭,$50報廢。藍莓嗰個仲衰,之前冇check過,落單之後拎走咗袋麵包就拎咗返屋企,打開,試吓食,好苦,原來係焦嘅!!!焦黑道咁樣!!冇可能食喎!唔單只係硬咁簡單,完全係一個垃圾,定係想我生cancer ?放上一張圖,俾大家睇吓我大力鏈,佢都係唔會扁,真係好似石頭咁!打得死人!有好大機會專門比啲垃圾貨比外賣生客,播佢哋本身就唔回頭,所以掃啲垃圾出去賣俾人!